Automata kávéfőző

Válasszon
Sorrend
13 Találatok "Automata kávéfőző"
Szűrés és rendezés
Automata kávéfőző

Vásároljon olcsó kávéfőzőt online

Lassan indul a reggel kávé nélkül? A lényeg világos: kávéfőzőre van szükség! Legyen szó stílusos modellről egy elegáns munkalaphoz a konyhában, vagy egy kompakt készülékről az irodai szünethez: az Electronic Star-nál kedvező áron rendelhet kávéfőzőt teljesen automata készülékként vagy teljesen klasszikust termosszal. A klasszikus kávéfőzők mellett olyan kávéfőzőt is vásárolhat, amely nem csak kávét készít.

Kávégép őrlővel és közönséges szűrővel ellátott modellek

Ha a sallang nélküli készüléket részesíti előnyben, egy termoszos kávéfőző is boldoggá tehet. Egyszerű kávészűrővel felszerelve már őrölt kávéhoz is alkalmas, és tovább tartja a kávét forrón. Alternatívaként kínáljuk Önnek a teljesen automata kávéfőző megvásárlásának lehetőségét is. Egész kávébabokkal tölti meg, amelyeket a kávéfőző a helyszínen előfőz és ledarál. Egyes modellek a café crema mellett cappuccinót és latte macchiatót is készítenek. Van egy speciális tejhabosító egységük. A 2 az 1-ben készülékek teafunkcióval is rendelkeznek. A portafilteres kávéfőző alkalmas eszpresszó készítésére.

Kávéfőzőgép számos praktikus funkcióval

Amíg a kávéfőző üzemel, ezt az időt másra is felhasználhatja. A praktikus időzítő a helyszínre hozza a forró italt. Ezen kívül webáruházunkban automatikus kikapcsolással ellátott készüléket is kaphat. Megakadályozza a főzőlap túlmelegedését és minimalizálja a tűzveszélyt. A termoszos kávéfőző mellett csészemelegítővel ellátott modellt is vásárolhat. Ez nem csak jobbá teszi a kávé ivását, de nem is öregszik. A LED-kijelzővel ellátott egységek kezelése rendkívül kényelmes az egyszerű ujjmozdulatoknak köszönhetően.

Kávégép vásárlás - ezekkel a tippekkel a tökéletes modellhez

Ha valaki felhívja Önt az irodában, egy finom kávéval tovább tarthat. A termoszos kávéfőző a kieső idő alatt is melegen tartja az italt. Ha jobban kedveli a frissen őrölt kávébabok aromáját, akkor egy őrlővel ellátott kávéfőzőt ajánlunk. A portaszűrős kávéfőző csodálatos habbal varázsol eszpresszót vagy kávét. A Latte macchiato rajongói imádni fogják az extra pelyhes tejhabnak köszönhetően. Retro stílusú modellt szeretne konyhájába? Egy élénkpiros, wow faktorral rendelkező készülék kapható üzletünkben. Válassza ki kedvenc modelljét!

Gyakran ismételt kérdések a kávéfőzőkkel kapcsolatban

Milyen előnyei vannak az őrlővel ellátott kávéfőzőnek?

Egy ilyen géppel nagyon intenzíven ízlelheti az egyes kávészemeket. Ideális, ha egy kicsit erősebben szereti a kávéját. Ráadásul minden csésze kávét csak akkor főzünk, amikor Ön készen áll a koffeinlöketre. A maximális frissesség garantált.

Hogyan működnek a portafilteres kávéfőzők?

Először a vizet a kívánt hőmérsékletre melegítjük. Ezt azután nagy nyomás alatt átnyomják egy őrölt kávéval töltött szitán. Ezért a szivattyúnyomás nagyon fontos a portafilterek kiválasztásakor. Ideális esetben ez 8-15 bar.

Mennyire időigényes a kávégépek tisztítása?

Ha minimálisra szeretné csökkenteni a tisztítási erőfeszítéseket, javasoljuk, hogy használjon klasszikus szűrőgépet. A darálógéppel ellátott modellek további karbantartást igényelnek. Különösen a kávékifolyók és a tejfúvókák tisztítása igényel gyengéd érintést.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.