Kisállat tartás

Válasszon
Sorrend
  • Oldal 1 / 2
112 Találatok "Kisállat tartás"
Szűrés és rendezés
  • Oldal 1 / 2
Kisállat tartás

Kisállat tartás

Új hajlék vásárlását tervezed négylábú házi kedvenced számára? Ha kutyaólat, tyúkólat , vagy szállítóketrecet keresel, akkor az OneConcept márka termékeit ajánljuk. A kutyaól a kint élő szőrös kedvencünk alapfelszereléséhez tartozik. Ezért gondosan válasszuk meg a nagyságot és ügyeljünk rá, hogy kényelmes legyen. Nagy előny a szigetelt kutyaól, amit kutyánk télen is használhat.

Nem titok, hogy a kölyökkutyák nagyon temperamentumosak, játékosak és szeretik felfedezni a környezetüket. Ezért fontos, hogy olyan helyet biztosítsunk a számukra, ahol biztonságban lehetnek. Ne hagyj semmit sem a véletlenre, szerezz be kerítést házi állatok számára. A szilárd konstrukciót és az elegendő szabad teret értékelni fogod, ha nyulakat, kutyákat vagy akár tengeri malacokat tenyésztel. Elég, ha kiválasztod kínálatunkból a neked legjobban megfelelőt.

Szerinted is sokkal finomabb a házitojás mint az üzleti? Kényeztesd tyúkjaidat jóminőségű tyúkóllal, hogy friss tojással fejezhessék ki hálájukat. Válasszd ki a tyúkólnak a legmegfelelőbb helyet, ahol elegendő fény van és ahol biztonságban van az esetleges ragadozóktól. Fontos tényező, hogy állandóan tisztán legyen tartva és elegendő friss levegő legyen benne.

Házikedvenceink hajlékain kívül további felszerelések is magtalálhatóak kínálatunkban. Akváriubma való külső szűrő, etető automata vagy labdadobáló a kutyusunknak. Abban az esetben, ha van a kertedben saját tavacska, nem szabad, hogy hiányozzanak a kiváló kellékek, amelyekkel karbantarthatod. Új szivattyút vagy sárelszívót vásárolj kényelmesen online még ma.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.