Kosár
A bevásárló kosár tartalma üres

Mobil klíma

Válasszon

Mobil klíma

Gyakran van használva   szívótömlővel rendelkező mobil légkondicionálás , mert rendelkezik azzal az előnnyel, hogy minden szobában lehet használni.  Ez teszi a hordozható légkondicionálást rugalmassá és egyetemessé.  Egyetlen feltétel a hulladékhő elvezetésének a képessége.  A mobil légkondicionálók nagy mennyiségű hőt állítanak elő , amelyet el kell oszlatni. Ellenkező esetben a hűtési hatása ezeknek a berendezéseknek megszűnik.

Az osztott légkondicionálóval ellentétben  a hordozható légkondicionáló csak egy darabból áll , beleértve a szívótömlőt is.  A szívótömlőt az ablakon kell kivezetni.  Ezt a típust lehetséges használni úgy is, hogy a szívótömlőt kivezetjük a falban  levő nyíláson,  de ebben az esetben elveszti a mobilitását.

Főleg az új épületekben kedveltek a kétrészes légkondicionálók.  A légkondicionáló rendszernek ez az elosztása   csendesebben működik, mint a hordozható konkurense , mivel a kompresszor a fal külső olalán van, nem a helyiségben.  A kétrészes készülékek nagyon hatásosak és hasznosak.  A szerelés azonban nehézségekbe ütközhet, főleg ha közös helyiségekről van szó. 

Először is a búgás a külső oldalon problémát jelenthet a szomszédoknak , másodszor az üzembehelyezést szakembernek kell elvégeznie, amely jelentős költségekkel járhat. Egészében azt mondhatjuk, hogy az osztott rendszer jó választás, ha újépítésű házról, vagy önálló telekről van szó. A bérelt ingatlan esetében előnyösebb kihasználni  a mobil légkondicionáló egységek flexibilitását , már csak azért is, mert télen  tárolhatók a pincében is.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.