Deepdive Sous Vide edény
- Professzionális Sous-Vide és lassú főzés: egyenletes hőmérséklet hosszú órákon át a tökéletes eredményért
- 550 Watt teljesítmény, 40 és 99 °C között
- Innovatív cirkulációs rendszer az egyenletes hőeloszlásért, valamint 0,1 °C maximális hőmérséklet ingadozás
Rendelését bármikor módosíthatja.
Ezennel az ön konyhája is professzionális konyhastúdióvá válhat! A Klarstein Deepdive Sous-vide Garer lassú főzővel tökéletes steaket, ropogós zöldségeket vagy aromatikus halételeket készíthet, az ujja megégetése nélkül.
A Klarstein Deepdive Sous-Vide főzővel mindössze a következő a feladata: a főzéshez szükséges nyersanyagokat - húst, zöldséget, gyümölcsöt - a fűszerekkel és a pácokkal együtt vákuumzacskóba tenni, és beállítani a megfelelő főzési időtartamot és hőmérsékletet a készüléken. A cirkulációs rendszernek köszönhetően a főzés alatt a készülék megtartja az állandó hőmérsékletet maximum 0,1 °C-os ingadozással.
Az 550 Wattos teljesítménynek köszönhetően az eltávolítható, tapadásmentes alumíniumból készült 8 literes belső fazék egyenletesen melegszik fel 40 - 99 °C között, és ezáltal gondoskodik a sikeres ételkészítésről. Főzés közben 0,5 Celsius fokonként állítható a hőmérséklet, amelyet azután a lassú főző végig fenntart. A főzés időtartama 10 perces fokozatokkal állítható be, 1 órától egészen 24 óráig - tökéletesen alkalmazkodik az adott étel igényeihez. Minden beállítás az egyszerű vezérlő panel segítségével szabályozható a készülék elülső oldalán. Az LCD kijelző vizuálisan is támogatja a választási lehetőségeket. Természetesen a készüléket nem csak vákuumos főzésre használhatja, probléma nélkül kipróbálhatja normál, alacsony hőfokon való főzésre, melegítésre vagy melegen tartásra is. Használat után a tisztítás következik, amelyben a Klarstein szintén segíti önt. A kivehető betét és a fedő is mosható mosogatógépben.
Legyen profi a konyhában: A Klarstein Deepdive Sous-Vide főzővel megnyílik ön előtt a világ az aromás és egészséges ételek felé.
Top tulajdonságok:
-
Professzionális Sous-Vide és lassú főzés: egyenletes hőmérséklet hosszú órákon át a tökéletes eredményért
-
550 Watt teljesítmény, 40 és 99 °C között
-
Innovatív cirkulációs rendszer az egyenletes hőeloszlásért, valamint 0,1 °C maximális hőmérséklet ingadozás
-
Alkalmas Sous-Vide vákuumfőzéshez, alacsony hőmérsékleten való főzéshez, melegítéshez és melegen tartáshoz
-
Nagy, 8 literes tapadásmentes felületű belső fazék
- Bekapcsoló/kikapcsoló gomb a készülék elején
- Hőmérséklet szabályzás 0,5 °C lépésekben
- Főzés időtartama sous-vide rezsimben: 1 - 24 óra
- Főzési idő beállítás sous-vide rezsimben: 10 perces lépések
- Főzés időtartama lassú főzés rezsimben: 4 - 16 óra
- Főzési idő beállítás lassú főzés rezsimben: 30 perces lépések
- Lassú főzés rezsim 3 fokozattal: automatikus főzés, hőmegtartás alacsony fokozaton, hőmegtartás magas fokozaton
- Tapadásmentes 8 literes fazék
- A fedő és a fazék mosogatógépbe alkalmas
- Egyszerű vezérlő panel LED kijelzővel a készülék elején
- Csiszolt nemesacél konstrukció
- A belső fazékban több vákuum zacskót is elhelyezhet
- Főzési idő és hőmérséklet a különböző húsokhoz, zöldségekhez vagy halhoz
- Tápcsatlakozás: 220-240 V~/50-60 Hz
- Külső méret: 45 x 26,5 x 29,5 cm (SZxMxM)
- Belső fazék mérete (6 l): 26,5 x 14 x 17,5 cm (SZxMxM)
- Tömeg: kb. 4 kg
- Professzionális Sous-Vide és lassú főzés: egyenletes hőmérséklet hosszú órákon át a tökéletes eredményért
- 550 Watt teljesítmény, 40 és 99 °C között
- Innovatív cirkulációs rendszer az egyenletes hőeloszlásért, valamint 0,1 °C maximális hőmérséklet ingadozás