Kerámia főzőlapok

Válasszon
Sorrend
35 Találatok "Kerámia főzőlapok"
Szűrés és rendezés
Kerámia főzőlapok

Kerámia főzőlapok online vásárlása - kiváló minőségű modellek vonzó kivitelben

A főzőlap kiválasztásakor, illetve a hordozható főzőlap kiválasztásakor fontos, hogy a főzőlap milyen módon működtethető. Ha nem szeretne gázt használni, beszerezhet egy kerámia főzőlapot, így árammal is elkészítheti az ételeket. A Ceran főzőlap számos szabadtéri tevékenység során mobil használatra is alkalmas. Itt megtudhatja, milyen előnyökkel járnak a Ceran főzőlapok, és hogyan válassza ki a megfelelő kerámia főzőlapot.

Kerámia főzőlap funkciók - ami a modern főzőlap megoldások mögött van

A kerámia főzőlapot Ceran főzőlapnak is nevezik. Üveg és polikristályos elemek kombinációja. A Schott - az üvegkerámia főzőlapok neves gyártója - jogilag levédette a Ceran nevet. Webáruházunkban exkluzív kerámia főzőlapokat vásárolhat olyan gyártóktól, mint a Klarstein.

Kerámia főzőlap nagy teljesítményű funkciók széles skálájával

Az üvegkerámia főzőlapok 2-5 zónával rendelkeznek. A Duo főzőlapok kompakt formátumúak. A több zónával rendelkező főzőlap kialakítása általában szögletes, és tökéletesen illeszkedik egy klasszikus elektromos tűzhelyhez. Egyes változatok túlmelegedés elleni védelemmel és automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkeznek. Ha a főzőlap túlságosan felforrósodik, a kerámia főzőlap automatikusan kikapcsol. A kisebb kerámia főzőlapok teljesítménye körülbelül 2400 W. Létezik olyan kerámia főzőlap, amelynek teljesítménye eléri a 6500 W-ot. Vannak olyan főzőlapok, amelyek közepes teljesítménye körülbelül 3500 W. Választhat üvegkerámia főzőlapot is, forgókapcsolóval vagy érintőképernyős vezérléssel. A modellbe épített időzítőnek köszönhetően megkímélheti magát az óra beállításától.

Kerámia főzőlap vásárlása - az ideális választás

Olyan hatékony megoldást keres, amely egyszerre akár 5 edényt is képes felmelegíteni? Megfelelő példa erre a konyhai tűzhelybe épített főzőlap. Ha a hétvégi házban vagy kempingezéskor szeretne ételt melegíteni, akkor válassza a duó modellt. A nagyon lapos és egyenes kialakítású változatok különösen könnyen tisztíthatók. A semleges színek, mint például a fekete, minden konyhába illenek. Ha azonban speciális kerámia főzőlapot keres, vásárolhat fehér vagy ezüst színű modellt.

Böngésszen a kerámia főzőlapok kiváló kollekciójában, és válassza ki az Ön igényeinek legmegfelelőbbet!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan lehet megkülönböztetni a kerámiát és az üvegkerámiát?

A Ceran egy saját márkájú üvegkerámia. A Schott cég terméke. A védjegy bejegyzett, védett, ezért más üvegkerámiák esetében nem használható.

Milyen edényeket és serpenyőket használhatunk az üvegkerámia főzőlapon?

Az indukciós főzőlapokkal ellentétben a kerámia főzőlapon bármilyen, a kereskedelemben kapható, nem indukciós edényt vagy serpenyőt használhat. Ezért az üvegkerámia főzőlapok ideálisak utólagos felszerelésre is.

Honnan tudhatja, hogy a kerámia főzőlap még mindig forró?

Amikor a főzőlap üzemel, a felülete alatt piros gyűrűk láthatóak. Az innovatív modellek azt is jelzik, ha a főzőlap még nem hűlt ki.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.