3 év jótállás 14 napos elállási jog

Jó ár-érték arányú fémdetektorok vásárlása online

A kincsvadászat sok ember kedvenc hobbija. Náluk nem hiányozhat egy jó minőségű keresőszondával ellátott detektor. Érdemes jó minőségű fémdetektort vásárolni, mert ez sikeresebbé teszi a kincskeresést. Olvasson tovább, hogy megtudja, milyen kiváló minőségű eszközökről van szó, pontosan mik ezek, és mire használhatja őket.

Fémszonda - ezeket érdemes tudni róla

A Balti- vagy az Északi-tenger partjainak kincsvadászai sokaknak ismerősek lehetnek, ők azok akik detektorral keresik az elrejtett tárgyakat. Ezzel a készülékkel már indulhat is a kincsvadászatra, és olyan fémeket kereshet, mint az arany, a vas vagy a bronz, így megtalálja az érméket vagy más elveszett értéktárgyakat, például ékszereket. Használható vezetékek és csövek helyének meghatározására is. Ez úgy történik, hogy a keresőtekercs elektromágneses frekvenciákat bocsát ki, amelyek visszaverődnek a fémtárgyakról. A fémdetektor hang- vagy fényjelzéssel azonosíthatja a talált tárgyat. A fejhallgató-csatlakozóval rendelkező keresőeszközök szintén praktikusak. Így másokat nem zavar a hangjelzés.

Fémdetektor - különböző típusok és funkciók

A berendezésnek pontosnak, erősnek kell lennie és jó helymeghatározási mélységgel kell rendelkeznie. Minél kiterjedtebb a tekercs mágneses mezeje, annál nagyobb keresési területet fed le. A különböző beállítási lehetőségek szintén fontosak. Ugyanez vonatkozik a súlyra is. Ezeket a vásárlási kritériumokat vettük figyelembe az online áruházban található termékeknél. Vásároljon fémdetektort itt, és ne maradjon ki ebből az élvezetes hobbiból. A helymeghatározási mélység (mélység észlelés) azt mutatja, hogy milyen mélységig lehet objektumokat észlelni. Egy jó detektor több méter mélységben is képes fémtárgyakat lokalizálni a legkülönbözőbb helyeken:

 • Föld
 • Falak
 • Víz

Az Angkor fémdetektor például 40 méteres mélységig vízálló, így nemcsak szárazföldi, hanem víz alatti keresésre is alkalmas.

A fémdetektorok legjobb tulajdonságai - melyek azok?

 • Vízállóság
 • Ergonomikus kialakítás
 • Alacsony súly
 • Magas viselési kényelem
 • Magas viselési kényelem
 • Állítható érzékenység, pl. a fémtárgyak méretére és súlyára vonatkozóan
 • Megkülönböztetés (fémtípus)
 • Keresőtekercs
 • Pontos pozicionálás
 • Egyszerű vezérlés elforgatható vezérlőgombbal
 • Magasságban állítható karfa az egyéni beállításhoz
 • Állítható hossz

Ezeket a funkciókat kínálják a webáruházban található fémdetektorok. Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbet. A digitális érzékelő LCD kijelzővel rendelkezik. Ez mutatja, milyen mélyen van elrejtve a tárgy, és miből készült. A modelltől függően különböző információkra tehet szert. A detektor ideális eszköz arra is, hogy a gyerekeket a szabadban való tartózkodásra ösztönözze. Győződjön meg róla, hogy a keresőegység könnyű és állítható magasságú kartámasszal rendelkezik. Tűt a szénakazalban, Ön azt is megtalálja majd.

Fémdetektor GYIK

Mi a fémdetektor?

A detektor érzékel minden fémet, pl. a földben, de a vízálló készülékek a víz alatti tárgyakat is. Vásárláskor figyeljen a maximális keresési mélységre. Az is előnyös, ha ki tudja következtetni a fém típusát.

Hol használhatja a detektort?

A készülékkel kereshet a szárazföldön és részben a víz alatt is. Ez utóbbi esetben a keresőtekercsnek vízállónak kell lennie. Előnye az állítható hosszúság, így a fémdetektort testméretéhez igazíthatja.

Mire figyeljen a vásárlás előtt?

A fontos kritériumok közé tartozik a mélység meghatározó teljesítmény, az apró tárgyak észlelése, a keresőtekercs mérete, a beállítási lehetőségek és a detektor súlya.

Mit kereshetünk egy fémdetektor segítségével?

A detektorral különböző fémeket, például aranyat, ezüstöt, bronzot, rezet vagy vasat kereshet, de érméket, ékszereket és egyéb tárgyakat is találhat. Integrovaný rozlišovač rozlišuje železo od neželezných látok. Ez akkor hasznos, ha például nem szeretné, hogy a csavarokat és szögeket is jelezze.
fel