Súlymellények

Válasszon
Sorrend
19 Találatok "Súlymellények"
Szűrés és rendezés
Súlymellények

Súlymellények - univerzális edzés az erő és az állóképesség erősítésére

A súlymellények hatékonyan támogatják a különböző típusú edzéseket. Használhatók a fittség javítására, és az edzési céltól függően izomépítésre vagy zsírégetésre, és alapvetően a koordináció elősegítésére. A különböző méretek és súlyok lehetővé teszik a súlymellény egyéni használatát. Kínálatunkban különböző kialakítású és különböző súlyegységekkel rendelkező súlymellények találhatók.

Vegye be a súlymellényeket az edzésébe

A súlyzós mellény alkalmas például kiegészítő edzéseszközként az állóképességi edzésekhez, például futáshoz vagy túrázáshoz. A testre nehezedő plusz súly segít aktívan elégetni a zsírt és erősíteni az izmokat. A súlymellény ezért nemcsak futáshoz, hanem a szokásos mindennapi mozgásokhoz is használható. Vásárlás vagy kerékpározás közben is viselhető. Az erőnléti edzésben is értékes segítség. Azok, akik szeretnek a saját súlyukkal edzeni, könnyen kiválthatják az egyes gyakorlatok elvégzését egy súlyzós mellénnyel.

Például a fekvőtámaszok vagy a guggolások nagyobb kihívást jelentenek. A súlyzós mellényt crossfithez, az állóképességi és erőnléti edzés kombinációjához is lehet használni. Még azok számára is, akiknek már vannak bizonyos kedvenc gyakorlatai, a súlyzós mellények extra lendületet adnak az edzéshez. Az edzés típusától függetlenül - a súlyzós mellény használata esetén a megfelelő testtartás és a gyakorlatok tiszta végrehajtása még fontosabb a plusz súly miatt. Ezért hasznos lehet először kis súlyokkal kezdeni, hogy önbizalmat szerezzen.

Súlymellény használata - milyen súlyt használjak?

A súlymellény viselése természetesen mindig az egyéni testalkattól és az edzés céljától függ. A tapasztalt, az erőnléti edzésben komoly tapasztalattal rendelkező sportolók például 30 kg-os mellényt használhatnak. Másrészt, ha először használ súlymellényeket, vagy ha nehézséget okoz a megfelelő súly megbecslése, akkor könnyebb vagy állítható súlymellényeket kell választania. A Capital Sports márka például olyan modelleket kínál, amelyek alapsúllyal, de kivehető súlyokkal rendelkeznek. Ideálisak a különböző súlyegységek kipróbálására, valamint az edzés terhelésének és intenzitásának szükség szerinti változtatására.

A súly mellett egy másik tényező is döntő fontosságú - a kényelem. A súlymellényeknek illeszkedniük kell, és jól kell illeszkedniük. Ha viszont a viselése meglehetősen kényelmetlen, vagy akár korlátozza a mozgásszabadságot, a modell nem alkalmas személyes használatra. Ha bizonytalan, a legjobb, ha egy kisebb súllyal kezd, például egy 10 kg-ig terjedő súlymellénnyel, majd szükség esetén növeli. Később egy 20 vagy 30 kg-os súlymellény is használható.

Vásárolja meg a Capital Sports súlyzós mellényeket és egyénileg optimalizálja edzését

A Capital Sports modern, kényelmes és funkcionális súlymellények átfogó választékát kínálja. A különböző kialakítások vagy formák, méretek, változatok és súlyegységek széles választékot kínálnak. Mindennapi használatra, erő- vagy állóképességi edzésre, vagy a kettő kombinációjára - a Capital Sports súlymellények sokoldalúak. Széles választék:

  • 5 kg-os súlymellény
  • 10 kg-os súlymellény
  • 20 kg-os súlymellény
  • 30 kg-os súlymellény

Az ajánlat lehetővé teszi az egyéni alkalmazkodást a képzési szinthez és az adott képzési célokhoz. Bármelyik modellt is választja, mindig garantált a biztonságos fizetés, az ingyenes szállítás és a 60 napos visszaküldési határidő.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.