Kosár
A bevásárló kosár tartalma üres
Hangtechnika
Válasszon
  • Oldal 1 / 21
  • Oldal 1 / 21

Hangtechnika

Hangszóró szettek és hangfalak nagyszerű kiegészítők lehetnek azok számára, akik maximális minőségben szeretnék élvezni a zenei élményt. Kínálatunkban hangfalszetteket, hangszóró kábeleket és adaptereket, hangszínszabályzókat, audio átalakítókat és hangkártyákat talál. A hangfalakhoz javasoljuk, hogy szerezzen be egy erősítőt, amely az audio jelek átvitelére szolgál Blu-ray-, DVD- és CD-lejátszókról, lemezjátszókról, valamint további eszközökről a hangfalakba. Hangfal kínálatunkban kiváló minőségű mélynyomók is vannak, amelyekkel kiegészítheti hangfalszettjét.

Az énekesek, moderátorok vagy szónokok felszereléséből semmiképp sem hiányozhatnak a minőségi mikrofonok, például vezeték nélküli mikrofonok, vezeték nélküli headsetek vagy ének mikrofonok. A koncertek, klubok vagy divatbemutatók vizuális oldaláról a fénytechnika gondoskodik, amely a megfelelő hangulatot alakítja ki.

Kínálatunkban speciális berendezéseket, például keverőpultokat és hasonlókat is talál DJ-k számára. Ezek több hangsáv egy végső sávba keverésére szolgálnak. Az egyes csatornák száma és a használat módja szerint osztjuk fel őket. Néhány keverőpult effekt-szekcióval vagy egyéb speciális funkciókkal rendelkezik.

Minden stúdió szerves részei a stúdió keverőpultok, stúdió monitorok és fejhallgatók, MIDI billentyűk, valamint különböző típusú stúdió mikrofonok. A zene szerelmesei a legkülönbözőbb hangszerek, például gitárok, basszusgitárok, gitár kombók, elektromos gitárok, dobok és ütőhangszerek, billentyűs hangszerek, elektromos zongorák széles választékából válogathatnak.

Bejelentkezés