Magasnyomású mosók

A kertes házak nagytakarítása minőségi tisztító háztartási eszközöket kíván. A magasnyomású mosónak biztosan hasznát veszi ehhez. Kompakt méretével kiválóan tárolhatja egész évben, tehát mindig kéznél lesz, bármikor is legyen rá szüksége. Mosóink teljesítménye 2200 W, magasnyomású pisztollyal, fúvókával és 5 méter hosszú maganyomású csővel szerelték fel őket.

Legyen teljesen felkészült a tavaszi nagytakarításra és az őszi karbantartásra! A minőségi Waldbeck magasnyomású mosó megszabadítja Önt még a legmakacsabb szennyeződésektől is. A háztartási munka nem fog órákig tartani, hiszen a magasnyomású mosó szinte minden munkát megcsinál Ön helyett. Nagy felületű padlókat kell megtisztítania? Egy többfunkciós ipari porszívónak is hasznát tudja venni.

A kerti tó tisztítása sem fog már gondot okozni, h vásárol egy tóporszívót. Ha a járólapok közötti réseket, a ház falát, autót, biciklit vagy kerti bútorokat szeretne megtisztítani, akkor a magasnyomású mosót használva gyorsan és egyszerűen megbirkózhat ezzel a feladattal. A sáros kerti locsolócsőt is megtisztíthatja vele.

Az öt méter hosszú csőnek köszönhetően bármilyen felületet és sarkat ügyesen tisztává varázsolhat. Elég a víz és a vizes tisztító tisztítószerét közvetlenül a szennyeződésre irányítani. A vizes tisztító fúvókája állítható, amelynek köszönhetően használhatja a pont- vagy lapos sugarú tisztítást. Könnyítse meg munkáját egy magasnyomású mosó megvásárlásával online, még ma!

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.