3 év jótállás 14 napos elállási jog

HiFi és TV

Ha zenerajongó, akkor jó helyen jár! Az electronic-star kínálatában mindenféle audio és HiFi berendezést megtalál. Még kompakt rádiókat és rádiós ébresztőórákat, masszív HiFi hangfalakat, valamint teljes házimozi rendszert is talál, amely esetében nemcsak hallgathatja, de élvezheti is a megfelelő hangot.

A csúcstechnológiát úgy kombináljuk az egyedülálló dizájnnal, hogy megfelelő kiegészítője legyen a háztartásának. HiFi rendszereink fokozzák a zenei élményt, és egy magasabb szintre emelik azt.ň

Élvezze a kasszasikerek csúcsminőségű képét a tökéletes hanggal kombinálva a HD projektornak köszönhetően, amelyhez elválaszthatatlanul tartozik egy vetítővászon is. Kezdődhetnek a nagy filmezős estek a barátokkal! 

Fárasztják Önt a kábelek? A vezeték nélküli hangfal vagy Bluetooth hangfal egy pillanat alatt csatlakozik a zenei eszközéhez. Fedezze fel minőségi HiFi rendszereink sokszínű és exkluzív Auna, Malone és OneConcept márkájú kínálatát, amelyek kiváló hangjukkal és egyedülálló dizájnjukkal szereznek majd Önnek örömet.

fel