Kosár
A bevásárló kosár tartalma üres

Hangfal szettek

Válasszon

Hangfal szettek

Erős hangfal készletet keres bárok, klubok vagy tánciskolák hangosítására? Webáruházunkban kitűnő audio készleteket talál, amelyek minden hangból kihozzák a maximumot. Ráadásul minőségi konstrukciójuk és gyors összeszerelhetőségük is jól jön majd, miközben az egyik rendezvényről a másikra szállítja őket. Válasszon elképzelései szerinti hangfalakat kényelmesen, online!

A hangfal készletek erősítőből és hangfalakból állnak, kábelek teljes körű készletével kiegészítve. Ennek köszönhetően széleskörű lehetőségei vannak más tartozékok csatlakoztatására. Számos készletünk a „plug and play“ alapelven nyugszik. Ezzel a működési elvvel tényleg minden kezdő vagy alkalmi DJ megbirkózik. 

Zenés buli szervezésén gondolkodik? Vásároljon nálunk kedvező áron aktív hangfalakat, amelyeket egyszerű kezelni. Játssza le kedvenc zenéjét kényelmesen a Bluetooth vevővel okostelefonján, tabletjén vagy notebookján keresztül! Analóg csatlakozás is a rendelkezésére áll USB és SD olvasó formájában. Az electronic-star kínálatából nem hiányoznak a mikrofonok sem, amelyeket énekre és beszédre is használhat. 

A minőségi hang kedvelőit webáruházunk passzív hangfalak széles választéka várja. Ezek az energiát az audio rendszer erősítőjéből nyerik. Főleg nagyobb terek hangosítására használják őket. Győződjön meg róla a saját fülével, hogy az electronic-star hangtechnika elsőosztályú hangot nyújt.