TV, DVD és video

DVD és videó

Majestic hordozható tévékészülék, integrált DVD-lejátszóval a maximális kényelem jegyében, USB bemenettel, TV tunerrel.

Minden általunk forgalmazott LED, illetve LCD TV kiváló paraméterekkel és magas minőséggel rendelkezik, legyen szó AKAI, vagy akár Marquant márkákról. Amennyiben már rendelkezik LCD TV –vel, vagy LED TV készülékkel, talán hordozható TV érdekelné.
A klasszikus DVD player –eken kívül hordozható DVD lejátszók is megtalálhatóak széles termékkínálatunkban, de az igényesebb vásárlóinknak Blu-Ray lejátszókkal is kedveskedünk. Amennyiben már rendelkezik hordozható DVD lejátszóval, illetve Blu-Ray lejátszóval, talán szétnézne multimédiás merevlemez kínálatunkban, vagy beamer, projektor kínálatunkban. Az electronic-star beamer –ei, projektorai kiváló minőséget képviselnek, legyen szó AUNA, vagy KLARSTEIN projektorokról. A projektorokhoz természetesen projektor vetítővásznakat is kínálunk. Vetítővásznaink a legkülönfélébb igényeknek felelnek meg, egyaránt megtalálható az electronic-star.hu elektronikus üzletében az álló vetítővászon, a motoros vetítővászon, a feltekerhető vetítővászon, ahogy a keretes projektor vetítővászon is. Minden típusú projektorhoz ideálisak projektor vetítővásznaink, legyen szó LED projektorról, vagy LCD projektorról. Teljesen mindegy, hogy otthon, munkahelyen, esetleg konferencián használná prezentációs céllal, LCD és LED projektoraink, valamint a hozzájuk tartozó projektor vetítővásznak garantáltan minden igényt kielégítenek. Az említetteken kívül rolós és fix projektor vetítővásznakat is kínálunk minden vásárlónknak.
Házimozi rendszereket, de foleg 5.1 házimozi rendszereket is kínálunk az erre vágyóknak. Nézze meg kedvenc filmjeit otthona kényelméből de mozi élménnyel. A kiváló mozi élményről Sound Bar jaink, hangprojektoraink, valamint a kiváló minőségű házimozi rendszereink és 5.1 házimozi rendszereink gondoskodnak. Vásároljon házimozit, 5.1 házimozit az electronic-star –tól. Garantáltan elégedett lesz.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.