3 év jótállás 14 napos elállási jog

Kültér és szabadidő

A szabadidőnek szórakoztatónak kell lennie

Ki ne lenne időről időre stresszes a munka miatt, vagy azért, mert el kell végeznie a teendőit. Munka, bevásárlás, a gyerekek sportolásra vitel - ez nem éppen a megfelelő kikapcsolódás. Annál fontosabb, hogy szabadidőnk többi részét egyéni kívánságaink szerint szervezzük meg, hogy időről időre kikapcsolhassunk. A lényeg: a szabadidőnek szórakoztatónak kell lennie Egy kirándulás a természetbe egy kemping sátorral vagy egy csocsómeccs a gyerekekkel - ha még mindig hiányoznak a megfelelő kiegészítők, nézze meg a Szabadidő kategóriát!

Nem mindegy, hogyan töltöd el a szabadidődet, de tudd, hogy a Klarstein, Yukatana, Duramaxx, Takira termékeinkre minden körülmények között számíthatsz!

Légy ura a helyzetnek kint a szabadban is, kemping és túrák szerelmeseinek egyaránt kedveskedünk! Sátrak, hálózsákok, hátizsákok, felfújatós matracok minden mennyiségben!

Egy kis sport, szórakozás a haverokkal az otthonod kényelméből! Multifunkciós játékasztalok, asztalitenisz, asztali hoki, billiárd asztalok minden mennyiségben!
A kincskeresők sem maradnak nálunk szárazon, keress és találj a kereső detektoroknak hála! Az elektromos robogó mosolyt csal az arcodra akár munkába menet! Nézz szét az elektromos rollereink es robogóink közt!

Szabadtéri nyaralás - kemping: csak a megfelelő felszereléssel

Kempingezés a szabadidejében? Menekülni szeretne a stresszes mindennapoktól vagy a zajos várostól? Egy nyaralás a természetben tökéletes kikapcsolódás! Végre megpihen a lelked, és a fejed is megpihenhet. Természetesen a megfelelő kempingfelszerelést, például hálózsákot, főzőlapot vagy hosszabb utakhoz kempingmosógépet is elő kell készíteni. Mielőtt elindul, érdemes még egyszer átnézni a Kültéri és szabadidős kategóriát, és megbizonyosodni arról, hogy tényleg jól felkészült. A lakókocsitól a kupolás sátrakon át a trekking hátizsákokig, a túrázó szíve biztosan megdobban. Annak érdekében, hogy ne csak gyümölcsön és kenyéren kelljen élnie, léteznek speciális kempingfőzők és kempingfőzők, amelyek a kulináris élményt szolgálják.

Játékok és szabadidős tevékenységek

Hiányzik az egyensúly a munka után? Az asztalitenisz, az asztali foci vagy a léghoki asztalok nagyszerűek, ha nincsenek tervei, ha ki akar kapcsolni, vagy ha egy kellemes baráti vagy családi társasággal szeretné beindítani a bulit. A Szabadidős játékok kategóriában a legnépszerűbb játékok nagy választékát találod! Ha nincs elég hely otthon, akkor is találhatsz valamit, ami megfelel, hiszen ma már léteznek étkezőasztal-bővítmények vagy összecsukható asztalok is. Ha olyasmit keresel, amit egyedül is játszhatsz, egy biliárdasztal vagy egy darts-tábla remek választás lehet. A játékot tekintheted hobbinak, vagy akár profi szintre is emelheted, ha ambiciózus vagy.

Lenyűgöző fotók és akciódús videók - az Action Cam segítségével

Természetesen manapság a mobiltelefonos fotók a standard - miért is ne, a minőség jó, és az okostelefon úgyis mindig nálad van. Az amatőr fotósok is szívesen használnak jó minőségű DSLR fényképezőgépet, hogy megörökíthessék a nyaralás legjobb pillanatait. Az egyetlen probléma az, ha a szabadidős tevékenységei mindig nagyon akciódúsak - akkor be kell szereznie a megfelelő akciókamerát, hogy megörökíthesse ezeket az értékes pillanatokat. Ideális az olyan szabadtéri tevékenységekhez, mint az ejtőernyőzés vagy a búvárkodás - mivel ezek a speciális készülékek ellenállnak a szélnek és az időjárási körülményeknek -, sőt, modelltől függően akár víz alatti expedíciókhoz is alkalmasak. Most már semmi sem áll a következő kalandos nyaralásod útjába!

A gyorsítósávban egy elektromos robogóval

Ha szeretne tenni valamit a környezetért, és nem akar minden nap autóval járni a boltba vagy a munkahelyére, vagy ha egyáltalán nincs autója, és a zsúfolt villamosokra szorul, az elektromos robogó remek alternatíva. Ezek a kis járművek rövid távolságokra tökéletesek. Nemcsak környezetbarátok, hanem alacsony karbantartási igényűek is. Csak töltse fel az akkumulátort, és máris indulhat!

Ha tenni akarsz valamit a testedért, maradj a hagyományos megoldásnál: a kerékpárnál. A megfelelő kiegészítők itt sem hiányozhatnak. Ha még mindig a megfelelő kerékpár utánfutót keresi, amivel a hűtőtáskát a következő piknikre vagy a vizes ládát a boltból elhozhatja, az Elektronik Starnál megtalálja.

fel