Masszázsgépek, segédeszközök

Válasszon
Sorrend
33 Találatok "Masszázsgépek, segédeszközök"
Szűrés és rendezés
Masszázsgépek, segédeszközök

Masszázsgépek, segédeszközök: a mobilitás és a fizikai relaxáció javítása

Az emberek mobilitása az életkor előrehaladtával változik. Azokban a helyzetekben, ahol egykor szabadon mozoghattunk, egy bizonyos ponton úgy tűnik, hogy ez már nem is olyan könnyű. Nem véletlenül mondják, hogy a korral együtt egyfajta merevség jár. Az izmok az élet során veszítenek erejükből. Következésképpen ez befolyásolja a saját test érzékelését. Szerencsére azonban számos olyan masszázs segédeszköz létezik, amelyekkel a mobilitás újra optimalizálható. A Capital Sports Masszázsgépek kategóriájának termékei kiváló szolgáltatást nyújtanak ebben a tekintetben. A következő áttekintésben összefoglaljuk, hogy miért érdemes fasciagörgőt vásárolni, és hogyan segíthet egy masszázshorog.

Masszázsgolyó és masszázshenger vásárlása: a test rugalmasságának és funkcionális folyamatainak javítása

A kötőszövet csodáját nem azért hívják fasciának, mert lenyűgöző, hanem a latin "fascia" kifejezésre vezethető vissza. A fasciák olyan finom szalagok, amelyek az egész testet átszövik, és a szerveket összetartják. Annak érdekében, hogy ez a kötőszövet megőrizze rugalmasságát, fontos, hogy feloldjuk az ebben a hálózatban idővel kialakuló tapadásokat. Ezt tökéletesen el lehet érni egy masszázshenger segítségével. Ezenkívül a fasciális görgő a nyirokszállítás serkentésére is szolgál. Ezzel egyidejűleg a szervek és sejtek alapvető tápanyagokat kapnak. A fasciák több rétegben futnak végig a testen. A felső és a mélyebb rétegek hatékony relaxációjához a Capital Sports masszázsgömbje kiváló választás. A szövetrétegek felszabadításának mélysége egyénileg határozható meg. Az érzéstől függően a masszázslabdára különböző nyomást lehet gyakorolni.

A fascia görgővel történő megdolgozásához általában a test teljes súlyával kell nyomni a görgőt. A szövetek helyenként masszírozó golyóval kezelhetők, ami kiválóan alkalmas a részleges feszültségek oldására. A Capital Sports széles választékát kínálja a különböző fasciális görgőknek és kioldó labdáknak.

Masszázskampó vásárlása: segítség a hát, a vállak és a nyak számára

A hát, a nyak és a vállak olyan területek, amelyeket feszült állapotban nehéz egyedül elérni. A masszázskampó ideális erre a feladatra, mivel még a nehezen hozzáférhető helyekre is hozzáfér. Egy ilyen horog segítségével a shiatsura jellemző mozgásminták utánozhatók. Ez enyhítheti a feszültséget, mivel a horog eltalálja azokat a pontokat, amelyek felelősek a feszültséggel együtt járó fájdalomért. Tökéletes a felsőtest mobilitásának helyreállítására.

Parafa görgő vásárlása az egyensúlydeszkához: a mély izmok erősítése

Az egyensúlydeszka serkenti az egyensúlyérzéket és erősíti a lábizmokat. Elsősorban a mélyebb szöveti rétegekben lévő izmokra hat. Az egyensúly fenntartásához parafahengerre van szükség a deszkán. Ezt a Capital Sports többféle vastagságban kínálja, és fenntartható nyersanyagokból készül. Hogy változatosabbá tegye a balance board edzést, érdemes különböző vastagságú görgőket kipróbálni.

Széles választékot kínálunk a mobilitás javítására minőségi megoldásokkal, amelyek meggyőznek.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.