Clubbell

Clubbell súlyok: a súlyzós edzés divatos kiterjesztése

A clubbell súlyokkal való edzés nagyon népszerű újdonság a fitnesziparban, köszönhetően a karok, vállak, hát és kezek izmainak edzésére vonatkozó kifinomult koncepcióinak. A clubbell súlyok vásárlása ésszerű ötlet, ha az erőnléti edzésről van szó, amelyet nagy hatékonyság jellemez. Milyen sporteszköz ez? Mire figyeljünk oda, amikor Clubbell súlyokat vásárolunk? A Capital Sports különböző kivitelben kínál clubbell súlyokat, és ezekre a kérdésekre is választ ad. Itt az ideje, hogy részletesen betekintsünk napjaink egyik legkeresettebb sporttrendjének kulisszái mögé.

Egy kúp a lengő edzéshez és bármi máshoz, csak nem súlyzóhoz

A clubbell súlyok elsősorban nem tévesztendők össze a súlyzókkal, mivel teljesen más típusú edzést kínálnak. Lehetővé teszik a funkcionális erőnléti edzést, amely különböző, személyre szabott célokat kombinál. Ezek elsősorban az erő, a stabilitás és a koordináció, de az egyensúlyfejlesztés és az állóképesség javítása is. Az ezekkel a kúpokkal végzett gyakorlatok némileg a kettlebell gyakorlatokhoz hasonlíthatók.

A clubbell súlyokat ismétlődő karmozgásokhoz tervezték, a centrifugális erő kulcsfontosságú az ilyen típusú edzésben. A karok és az egész törzs izomzatát érinti, beleértve a vállakat, a hátat és a karokat is. A cél a centrifugális erő felhasználása az erősítéshez. A clubbell súllyal való edzés általában élvezetesnek, mégis hatékonynak tűnik.

Ezenkívül a clubbell súlyok kiválóan alkalmasak a baleseti sérülések utáni rehabilitációra. Ugyanakkor az izmok feszesítésével megelőzhetőek a sérülések megelőzése érdekében.

Akik számára a clubbell súlyokkal való edzés különösen alkalmas

A clubbell súlyok részei lehetnek egy sportoló rendszeres edzésének. Különösen nagy hozzáadott értéket nyújtanak a sportolók számára is, akik bemelegítésre használják őket. Az úszók, teniszezők, de a harcművészetek mesterei is szívesen használják ezt az évezredek óta ismert tornaszert edzés előtti bemelegítéshez.

Vásárlás clubbell súlyok: ezek a kritériumok számítanak

A megfelelő súlyok kiválasztásakor fontos, hogy a kúp könnyen megfogható legyen a kézben. Kényelmesen illeszkednie kell a kézbe, hogy magas szintű hatékonyságot érjen el. A Capital Sportsnál kapható klubsúlyok fogantyúja kissé érdesített. Ez azt jelenti, hogy nem csúsznak ki az izzadt kezekből. A kúpok alja lapos, így lapos maradnak, anélkül, hogy elgurulnának.

Vásároljon csúcsminőségű clubbell súlyok a Capital Sports online

Klasszikus gimnasztikai kúpok új dizájnban, prémium kivitelben a Capital Sports-tól. Teljesen öntött acélból készültek, nagyon erősek, ezért kiváló tapadással rendelkeznek. A kéttónusú, kék és fekete színű porfestés kiemeli a kiváló minőségű kúpokat. Az egyéni funkcionális edzés különböző igényeinek kielégítése érdekében a clubbell súlyok különböző súlykategóriákban kaphatók az online áruházban. A kezdők könnyebb súlyokkal kezdhetnek, és fokozatosan haladhatnak felfelé a nagyobb súlycsoportok felé. Egy edzésen belül különböző súlyok kombinációja is lehetséges.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.