Súlytárcsák

Válasszon
Sorrend
22 Találatok "Súlytárcsák"
Szűrés és rendezés
Súlytárcsák

Minőségi súlytárcsák az egyéni edzéshez

A súlytárcsák minden erőnléti edzés fontos eleme. Akár szabad súlyokhoz, akár egykezes súlyzókhoz, az 50 mm-es lyukkal rendelkező megfelelő tárcsák biztosítják a súlyok finom fokozatosságát, és így lehetővé teszik a célzott és különösen nagy kihívást jelentő edzést.

Termékkínálatunkban nemcsak a finom osztályozási súlyokra, hanem mindenekelőtt a legjobb minőségű és ellenőrizhetően pontos súlyokkal rendelkező, jól megmunkált tárcsákra összpontosítunk. Ez az egyetlen módja a képzésirányítás megbízható optimalizálásának.

Megfelelő súlytárcsák minden igényre

Akár egykezes, akár kétkezes súlyzóról van szó, a tárcsáknak meg kell felelniük a választott felszerelésnek. Fontos az egyedi súlyok és a szabványosított tárcsaméretek osztályozása. A kétkezes súlyzó 20 kg-os tárcsái és a 10 kg-os tárcsák a kétkezes és az egykezes súlyzóhoz egyaránt tökéletesen kiegészíthetők az 5 kg-os tárcsákkal, amelyek még finomabb fokozatokat tesznek lehetővé.

Minél finomabban lehet a súlyokat osztályozni, annál könnyebb és egyszerűbb nemcsak dokumentálni, hanem szervezni is az edzésben elért fejlődést. Mert minden egyes plusz súly nagyobb súlyt helyez az izomra, és arra ösztönzi, hogy növekedjen vagy jobban teljesítsen. A testépítésben, de az egészségügyi edzésben is alapvető fontosságú a súlyok kíméletes fokozatossága.

Gumírozott tárcsák - biztonság és kényelem edzés közben

Ha a súlytárcsák gumírozottak, az edzés több előnnyel jár. A gumírozott tárcsák használat közben lényegesen csendesebbek. A fémek nem dörzsölődnek egymáshoz edzés közben, ami jelentősen csökkenti a zajt. A súlyok kezelése is könnyebb. A gumírozott súlytárcsák használata esetén a padlót célzottan lehet védeni.

Ugyanakkor az esztétika is szerepet játszik. Gyakran előfordul, hogy a színes gumírozott súlyok szebben néznek ki, és az edzést kicsit vidámabbá, ezáltal motiválóbbá teszik. Ha a tárcsák gumírozottak, a sportoló és a környezet is jól jár. Nem meglepő tehát, hogy egyre több kereskedő és egyre több stúdió támaszkodik a praktikus gumírozott súlyzókorongokra.

A megfelelő súlytárcsakészlet minden igényhez

A súlytárcsakészlettel számos igényt nagyon egyszerűen és hatékonyan lehet kielégíteni. Az egyes gyártók készletei általában különböző súlyosztályú tárcsákat tartalmaznak. Megfelelő számú tárcsa áll rendelkezésre különböző készletekben, amelyek súlya 5 kg-tól 10 kg-ig vagy akár 20 kg-ig terjed.

Egy vagy két ilyen súlykészlettel a szabadidős terület különböző igényei és követelményei így gond nélkül kielégíthetők. Mivel a korongokat 50 mm-es furattal szállítjuk, kényelmesen és egyszerűen használhatók minden szabványos súlyzórúdra. A rugalmasság mindenkor megmarad.

Szerezze meg a tárcsákat és eddzen hatékonyabban

A sok variációval rendelkező hatékony edzéshez fontos szerepet játszik a súlyok típusa és fokozatossága. Ha egyszerűen csak megveszi a tárcsákat, és a legjobbakat reméli, az ritkán vezet nyereményhez. Ezért ügyfeleink a legjobb kivitelezésű különböző súlyok nagy választékát találják meg, amelyek megbízhatóan kombinálhatók különböző súlyzókkal és sporteszközökkel. Ez lehetővé teszi az egészséges és strukturált erőnléti edzést, amely a különböző súlyú tárcsáknak köszönhetően tökéletesen az egyéni igényekhez igazítható.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.